Jumlah Paparan Pelawat.

Rabu, 25 Januari 2012

Nyah Pinky.



Aku suka warna pink.


Aku


Suka


Warna


...

...


PINK.




Sebagai seorang lelaki yg lemah lembut dan tegap, aku sangat menyukai warna pink. Ironinya, 90% wanita tidak sukakan lelaki yg berpakaian pink. Walhal, 90% lelaki yg berpakaian pink, tidak sukakan wanita.



"Helloooo. Ni Badiuzzaman okeyyy"


Ini adalah antara ayat kegemaran aku selain ayat-ayat lain yg berakhir dengan "Nyahhh". Cuma kadang-kadang entah kenapa, perkataan Nyah tu tak duduk dibelakang. Contohnya macam,


"Nyah kau dari sini, Nyahhh".



Eh.



Aku silap. Rupanya Nyah tu ada di mana-mana tak kira depan dan belakang.



Satu lagi, bila aku silap. Aku suka cakap macam ni.



"Eeeee ta sukew ta sukew ta sukew la! Menci!"



Sekarang ni baik kata yg pink tu bes, sebelum aku cakap macam yg atas ni. Dengan gedik yg penuh penghayatan.



4 ulasan:

najwa aminah abas berkata...

aku dah lama tahu. aku cuba faham. segala kegiatan pedo kau untuk cover sahaja kan?

cik ungu berkata...

aku pun dah lama tau.


kau jangan ingat aku tak nampak.


kau beli boxer kat section seluar perempuan.


aku nampak.
aku nampak.

Juno berkata...

cardigan pink aku bila nak pulangkan.

cik nina berkata...

hahahaha